<body>
Postovi...
21.02.2009.

Sorry !! =)

Photobucket

.. Prije svega, sorry što predugo nisam pisala. (:
.. Postalo mi je i glupo više pisati ovo, kao da sam prerasla te 'gluposti', ili, ne znam .. Kao da je ovo samo gubljenje vremena !? .. I pored svega toga, ne znam šta mi sada dodje da nešto pišem .. Vjerovatno to zbog čega sam sve vrijeme i pisala ovaj blog - zbog toga jer napokon imam nešto da kažem .. (:

.. Prvo, svima vam sretna nova godina .. iako ova godina traje već 2 mjeseca !! :) ..
**
.. U prošlom postu sam napisala kako on napokon dolazi .. I da, dočekala sam i to da on dodje .. Već je i otišao .. :(  .. Ali bitno je da je bio došao, i da će ponovo doći !! ..


Photobucket

.. I sada, poslije tog jednog mjeseca za koji je on bio ovdje .. mogu reći da ga zaista volim .. Da ga volim više od svega !! .. Da sam, za vrijeme svakog njegovog poljupca, lagano podrhtavala .. od uzbuđenosti, od ljubavi !! .. Pomalo i od zime .. c(:      ... Također, mogu reći da sam se u njegovom zagrljaju osjećala kao najvoljenija djevojka na svijetu !! .. Osjećala sam se kao da me ne da nikome, da sam samo njegova, i da je samo moj !! .. Volim ga, kao što nikada nikoga voljela nisam !! .. Kada bismo bili vani, i samo što se okrenem da idem kući, mah samo što me pusti iz svog zagrljaja, on meni već nedostaje !! .. I poslije toga, kada nismo zajedno, ja posvuda osjetim njegov miris, kada zatvorim oči, vidim NJEGA .. Ponekad se bojim svega ovoga .. Bojim se da sam možda postala opsjednuta .. Ali nisam .. Samo VOLIM !! ..
.. To mi je bilo najljepših mjesec dana u životu !! .. I kada je došao taj čas, da se rastanemo, da mi ponovo ode .. u sebi sam osjećala neku prazninu, kao da će s njim otići i veliki dio mene .. Znam da su mi oči bile pune suza, ali sam se trudila prikriti to, i ne znam da li sam zapravo uspjela. Jednostavno se nisam mogla pomiriti s tim da on ponovo ide, i da ga neću vidjeti čak četiri mjeseca, i više !! .. Kako da se jednostavno pomirim s tim da me tako dugo neće poljubiti, zagrliti .. Jednostavno da ga neću osjetiti dodirom .. Barem samo gledati .. NIŠTA !! .. Samo se dopisivati preko glupog msn-a !! .. Ali eto, sretna sam što barem postoji taj msn putem kojeg možemo pričati .. Ali to nije to, drugačije je, veoma !! .. I teško je !! .. U sebi, koliko osjetim sreću, toliko osjetim i bol !! .. Tješim se time da ću ga ipak opet vidjeti, i da će nam na ljeto biti još mnogo bolje .. I barem će na ljeto duže ostati !! ..
.. Sada mi ne preostaje ništa drugo osim da čekam, da vjerujem u sebe, njega, NAS !! .. Da vjerujem u to da ima samo mene, i nijednu drugu, i da je neće imati .. I vjerujem mu .. Jer ljubav je povjerenje !! ..

PhotobucketaBoUt mE
?


pJeSmE kOjE WoLjAmM sO mUcH xD
?LjUbAw mOo'AaA
?
craves :
<33
ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and moreVojim - Ne Vojim x)
?
***VoJiM***

* Mamu, tatu, seku xD
♥ Irvina najviše na svijetu !! <33
* Nermu !! <3
* Nejru !! <3
* Jacu !! <3
* Adu !! <3
* eLmu !! <3
* Boga
* Rodicu Aylu <3
* Svoj VIII-1
* Svoj I-1
* Offaj bLogich
* Sve friends
* Knjige
* FiLmove
* Kompach
* Mjuzu
* ItaLiju (:
* Shakiru
* TV x)
* Kad me neko voji =)
* Kad dobijem 5 xD
* I jos punjooo punjoo Ljudii i stvari <33 x)

***Ne VoJiM***

* Ufurane ljude
* DebiLe
* KLoceve
* DvoLicne osobe
* Kad me neko nervira
* Kad dobijem keca xD
* Kad dobijem za Lektiru dosadnu knjigu xD
* Kad mi zaStopaa kompach
* Kad me izbaci s msn-a
* Kad me neko pravi budaLom
* Kad me mama pegLa xD
* Kad zakasnim u skoLu {HaHa}
* Kad me pita Hemiju...
* itd. itd...


?

BiWoo waas: ?
41212

Preradile: ?
esmalmedinanesa
LiLmE**

Dusheee: ?