beats by dre cheap

Aj LaW jU, mAj LaW !!! xD jU aR mAj bOj

omG...pa 'natee ba kolkii sam postich napisala...i odjednom se swe zatworiiii..awww omG...fujj i owog kompicha...ccc

ehh joj pipplssy...ajm sou hepii!!!

napokoon smo se widjeli nakon 100 godinaa!!! (ak se pitatte o chemu pricham...sidji dolle i pogledaj i ranije postiche xD )

ondaaaa...

danas sam dobila chwrku il geoo (to je OK xD )

ondaaa...bass sam nesho otkachenaa owih dana!!! sSta li ce to bitt?!?! hhehe xD

joj ew nesho razmisljam...i onda shwatim da sam osmi razz i uskoro odoh izz owe shkole!! a nekad onno pomislim huh jedwa cekam...al nije tako!! bit ce mi zao,,,a opet i jedwa chekam da upoznam nowu raju u srednjoj!!

onda maloo opet razmisljam (sho ja wowiiiim razmishljaat xD) i onda widim kako su neki ljudi newjerowatno nemoguchi!! neke ljude ne razumijem!!! kako neko moze bit takaw...KAKAW?? mah npr da ne zna drug'cije komunicirat s ljudima i priwlacit paznju, nego tako sho ce se swadjat i izaziwat druge...i onda...tim swojim izaziwanjem je nekada mogao uwrijediti "zrtwu", al BUDALOOO, widi, WISE NE MOZESH!! swi su shwatili da takwe osobe ne znaju drug'cije, da je ta osoba takwa, i da se tesko moze promjeniti... GLUPIRANJE MU JE SADA U KRWI!! i zbog toga...on wise ne wrijedi!! i ne wrijedi nicijih suza, nerwiranja i toga da se neko uwrijedi jer mu je ON rekao nesto ruzno!! NE WRIJEDIS!! swe sto kazes meni, il nekom drugom,,, GOWORIS SEBI!!! samo ne znam kako im nije zao, jer smo zajedno jos samo cak manje od jedne godine...i razilazimo se!!! a oni nishta!! postaju swe gori i gori...ma prawo da wam kazem...ZABOLI ME!! oni ce biti ti kojima ce biti zao...i kada nekog od slicnih sretnem za par godina, bit ce mu zao sto necu "nabacit" kez na lice jer sam ga widjela...neam radi cega!!! swijuuuh njih takwih ZHALIM!!!

da was pitam...

KAKO WAMA LJUBAW??

SHKOLA?? JEL TESKO??

ZHIWOT??

RAJA, KAKWA SU WAM??

pisite u komme odg xD

jojj jedee mi se nesto swatkoo xD ett wii malloo komme, a ja odoh widjeet sha da uzmem da njam njam xD

*ha ya*

ochete wi maloo?? xD bujrum xD

ett pipplssy woljaam ja was muchisimoo!!! pa i was koji ste hinje!! ipak ja was wolim, jer ne mogu mrziti!!!

kizza for all

<3 *it\'S ThE FeeLinG oF LoVE* &am
http://itsthefeelingoflove.blogger.ba
01/11/2007 17:42