beats by dre cheap

{TvoJe oCi...TvoJe oCi...ProGoNe Me...ProGoNe Me TvoJe oCi...}

ee... (:

Šta imaa?? Šta se radii??

Ja vaLLa ev ništ' bezz...dosadaa....ufhhh....nezz više šta cu od sebe  ...LoL...

Ev' maloprije došLa iz škole, sad maLoo na msn...pa ondaa maLoo trebam uciit...i takoo...Jooj...ne moogu da vjerujem  da moram smišLjat šta da uradim pa da se nasmijem...ccc...Baš sam nekako depreSed  . . . ccc . . .

Et' rekooh red je da i ja nešt' napišem maL' xD  ... HeHe (:

pFff...NiSam vaLLa ni pisaLa pjeSme odavno xD ...morat' cu i to...hehe...

Ehh...Ja fkt nezz višše šta da radim?!?

*PreviŠe samu sebe razocaravam...a mogu misLit kako tek druge...Iznenadjujem samu sebe...Gubim prijateLje....Nikada nisam imaLa gore mišLjenje o sebi...imam osjecaj da nimaLo ne vrijedim...Da nikome nije staLo do mene...da nikome nisam bita u zivotu...Da sam višak...I onda neZz šta da radim?!? ...Da Li da se mjenjam?!? Da promjenim svoj zivot, da sve izbrišem, pa da krenem iz pocetka....Da Li da okrenem novi List zivota?!? iLi mozda da kupim skroz drugu knjigu??

*Taman kad sve krene super....iLi mozda misLim da je sve super...Taman kad me nešt' ucini sretnom, nadje se nešt' što ce mi tu srecu pokvariti...iLi, kad god da sam sretna, ima neko kome moja sreca donosi nesrecu...A meni je draze da drugi {barem oni do kojih mi je staLo} budu haPPy...da nemaju prob, a kamoLi zbog mene, pa makar to moraLa pLatiti svojom srecom... nego da sam ja 'happy', a da vamo neko pLace zbog mene....(...) aLi'...koLiko god da bih ja kada i pogriješim uradiLa sve za jaranicu...i za svakoga...mrZzim kad mi neko vraća istom mjerom....i to meni namjerno...mrrZzim to...Jer je tako oFirno i proVidno...i Vidi se da mi to radi iz inata...i onda i ja iiz inata barem gLumim da uzivam u svojoj sreci, iako tamo negdje, sama, pLacem, tugujem...

*I ne mogu više ovako...da imam sve, a nemam ništa...Da Li mozda trazim nešt' puno...da Li me uopste iko razumije?!? Da Li vi razumijete šta sam ovim ustvari htjeLa da kazem?!? ...Nekada ni samu sebe ne razumijem...Nejasna am samoj sebi...kako onda da me drugi razumiju?!? ...Nezz...aLi potreban mi je neko...neko ko ce me sasLusati do kraja...neko ko ce mi biti vjeran...neko ko me nece razocarati kao što sam ja nekoga....Neko kome mogu vjerovati...Neko....

*StaLno novi prijateLji doLaze...a stari odLaze...Na neki nacin ih i ja sama tjeram od sebe...aLi ne zato jer to zeLim...NE...zeLim sve svoje prijateLje uz sebe...zeLim da me nikada niko ne iznevjeri....i...i da ja nikada jaranicu ne iznevjerim....aLi...kasno....PogriješiLa sam...i griješim...Pa...zar nije Ljudski griješiti?!? Pa svi Ljudi griješe...aL' ne opravdavam se...kriva jesam...Priznajem...Eto kazu 'Na greškama se uci' ...Da...aLi...zašto nekada ta greška na kojoj se nešt' nauci...zašto ona mora da ti poremeti jedan period...zašto da greška mora biti toLiko teška?!? Zašto se uopšte na greškama mora uciti?!? Zašto svi ne mozemo biti savršeni, bez greške, bez mane...Sretni...Svi zajedno...Zašto ovo sada uopšte moram pisati?!? Zašto sam moraLa imati razLoga za ovakvo razmišLjanje?!? Zašto?!? Zašto?!?! Zašto?!?! ...Zašto imam hiLjadu 'zašto', a nijedno 'zato'?!?

ZAŠTO?!?

...Sry što sam pegLaLa...aL'.....

Et'...pa see yaa...

<3 *it\'S ThE FeeLinG oF LoVE* &am
http://itsthefeelingoflove.blogger.ba
16/04/2008 15:01