beats by dre cheap

Zašto?!?

Da li vam se ikada desilo da imate hiljadu ZAŠTO, a nijedno ZATO ... Da, meni jeste ... i to mnogo puta ... Sada se pitam zašto se uvijek zaljubim u osobu u koju se ne bih trebala zaljubiti?!? Ne, nisam zaljubljena, samo mi se svidja, ali svejedno, nema tu velike razlike ... Iz svidjanja skoro uvijek izadje ta prokleta zaljubljenost! ... A ja, kao što sam već rekla, skoro uvijek se zaljubim u osobu u koju ne bih trebala ... Ili se on svidja mojoj prijateljici, ili ima djevojku, ili mu se svidja druga ... ili baš onda kad mi se počne svidjati, on ode ... On ode, a ja ga moram čekati ... Čekam, čekam, svaki dan jedva čekam sutra, jer znam da je dan bliže njegovom povratku... 

Ne, nisam mu rekla, i ne planiram ... Ne želim mu reći, jer znam šta se desi svaki put kada 'mu' kažem ... Nikome nisam rekla, nikome, samo svom dnevniku (: ... Nikome nisam rekla jer je tako ljepše ... Veoma lijepo je kada nešto čuvaš samo za sebe, nešto lijepo što samo ti znaš ... Tako je lijepo kada imaš tajnu sam sa sobom, ili eto sa svojim dnevnikom, i čuvaš tu tajnu, ne želiš da iko sazna, jer kada bih nekome rekla, ili kada bi neko saznao, više ne bi bilo to to ... Svaki put kada bih se vidjela s tom osobom koja zna za moju tajnu, počela bih pričati o njemu, a to ne želim ... Želim svoje osjećaje zadržati za sebe, u tajnosti ... Želim neprimjetno voljeti ... Tako sam sretnija, mnogo sretnija, jer ljubav je najljepša stvar koja ti se može dogoditi, pogotovo ako je uzvraćena ... Ali i ako nije, lijepo je ... Lijepo je misliti o nekome sve vrijeme ... I kada ti neko nešto priča, ti se zamisliš i ne slušaš šta ti taj neko govori, i kada te taj neko upita 'Eeey, jesii tuuu ... o čemu to razmišljaš' ... Predivno je kada ti odgovoriš 'Ma ništa, sorry', a u sebi misliš 'Jedva čekam da ga vidim' ... mnogo ljepše nego kada kažeš 'Mislim o njemu' ... Zašto svako mora znati šta ti osjećaš, šta ti misliš ... Kada svi znaju ko mi se svidja i sl, onda mi svi govore različite stvari, slušam različite komentare ... Jedno mi kaže 'Gdje ćeš njegaaa' , dok mi drugi kaže 'Jaoo, on je meni presladak, svidjao se on meni prije, a i ja njemu ja mislim' :S , ili 'On ti je extraa, bori se za njega' ... Mrzim sve to ... boli mene briga jel se on tebi svidja, bitno je da se svidja meni ... boli me briga jel ti se svidjao i jesi li se ti njemu svidjala ... a najmanje mi pada na pamet da se borim za nekoga ... NE ... nikada ... Ako ću biti sretna sa tom osobom, bit' ću ... Ako ne, neću ... Ako će nešto biti, bit' će ... Bez obzira da li ću se ja 'boriti' ili ne ... Volim u tajnosti, i gotovo ... Ako me nešto prenese, pa mu kažem, ali prosto ne vjerujem, uredu ... Vjerovati ću u sebe ... Mrzim se odmah žaliti samoj sebi, a i drugima ... Ako neko vrijeme nisi sretan, ne mora značiti da nikada nećeš biti, nije kraj svijeta ... Zbog toga sam odlučila da ću sve držati u sebi .. A ako se nešto loše desi, ako se desi nešto zbog čega ne bih bila sretna ... Potrudit ću se da što prije budem ... Da što prije zaboravim, i uspjet ću!!! Vjerujem u sebe!!!

Valjda ga ne volim, samo mi se svidja ... i čekat ću ga dok ne dodje ponovo ... i neću mu reći, ni njemu, ni bilo kome drugom ... Priuštiti ću sebi to zadovoljstvo da držim taj osjećaj samo za sebe!!!

xxx

<3 *it\'S ThE FeeLinG oF LoVE* &am
http://itsthefeelingoflove.blogger.ba
11/08/2008 14:45