beats by dre cheap

omG

Hahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahah ...

Nikada više neću vjerovati samoj sebi  ... Ne mogu da vjerujem ... Prvo sam samoj sebi obečala da mu neću ništa reći ... I onda prekršim obečanje i kažem mu ... Zatim obečam ponovo samoj sebi da nema šanse da ga zavolim ... I ... šta se desi ?!? ZAVOLIM GA headbang ... Ne moguu da vjerujeem !!! ...OK, može biti da samo mislim da ga volim, jer kao što sam već rekla u prošlom postu, ne možeš voljeti svakoga ko ti se svidja ... Ali možeš se osjećati tako, da ga voliš ... Zaljubljena jesam ... To znam !! A nisam trebala biti !!!

Jedini razlog zbog kojeg se ne moram kajati zbog svega toga, jeste to što sam sada barem malo sretnaa ... Da li me voli, ne znam ... Ali znam da mi to govori !! I tako se osjećam lijepo  ... Ali, svejedno, i da se trenutno ne dešava to što se dešava, bila bih zadovoljna i srretna, jer ne želim da išta uništi moju sreću !! To jednostavno ne dopuštam :) ... Kako god, trenutno se osjećam veoma lijepo i sretno, ali, opet mi nedostaje ... Još mnogo vremena treba proći ... A ja svaki dan molim Boga da ovo što brže prodje, i da budem sretnija nego što već jesam !!

Image Hosted by ImageShack.us

Nešto ja u posljednje vrijeme mnogo govorim o ljubavi ... I dosta filozofiram smijeh ... HaHa ... Mogu vam reći da sam mnogo pospana!! ... Sinoć sam veoma kasno zaspala, i još me onda mala rodica rano probudila ... HeHe ... Odoh ja još malo pričati sa Jacom, na msn-u :) ... Pa odoh spavati ... Mislim da je vrijeme :) ... HeHe ...

Et, odoh vam ja sada ... kiss ...

                              KiSSy KiSSy <3

&amp;lt;3 *it\'S ThE FeeLinG oF LoVE* &am
http://itsthefeelingoflove.blogger.ba
18/08/2008 03:16