beats by dre cheap

Ti nisi kao drugi .. Ti imaš ono nešto !! x3

Photobucket

Znaš li kako je to kada voliš .. i sretan si, ali također i osjetiš bol ?! .. Kada imaš onoga kojeg voliš, a kao da ga i nemaš .. Kada imaš nekoga ko te ljubi, i koga ljubiš .. Pa onda ta osoba ode, i sve ostane samo sjećanje na nešto najljepše što ti se ikada desilo .. i nada da će se desiti opet .. opet s njim !! ..
.. Ja itekako dobro znam kako je to .. Jer volim, ljubila sam, i otišao je ! Otišao je, i ja ga čekam .. Čekam da ponovo dođe i da ljeto provedem s njim .. Nezaboravno da bude. .. Ali nije lahko .. Nije lahko čekati nekoga četiri mjeseca .. Da je on daleko i da nemaš pojma gdje je, šta radi, s kim je .. !! .. Ali i preko toga mogu preći, jer, kao što sam već rekla - Ljubav je povjerenje !! .. Ono što je možda najteže je to što mi nevjerovatno mnogo nedostaje .. Nedostaje mi svaka njegova riječ, pokret, pogled, dodir, poljubac, zagljaj .. Nedostaje mi njegov miris, usne, oči, ruke .. Sve
mi njegovo nedostaje .. Jednostavno, nedostaje mi ON !! .. On, kojeg volim najviše na svijetu !!
.. Svaku noć se radujem što je još jedan dan prošao .. Što je još jedan dan bliže njegovom dolasku ! .. I kada dođe, više od svega želim da nam bude savršeno .. Najbolje ljeto ikada !! .. Želim da me nikada ne zaboravi, jer ja njega sigurno neću !! .. On će uvijek ostati barem mali dio mene .. Jer .. On nije kao drugi .. On ima ono nešto !!

<3 *it\'S ThE FeeLinG oF LoVE* &am
http://itsthefeelingoflove.blogger.ba
24/02/2009 16:25